Gebak in groep 8

30-05-2022
Iedere groep 8 in Nederland maakt een eindtoets. Ook onze groep 8 heeft in april de eindtoets gemaakt én dat hebben ze heel goed gedaan.
Alle scholen in Nederland zijn verplicht een eindtoets af te nemen in groep 8. De resultaten worden ook vergeleken met andere scholen; de resultaten worden vergeleken met een gemiddelde.
OBS Anne Frank gebruikt de IEP-toets als eindtoets. Het landelijk gemiddelde is dit schooljaar 80. OBS Anne Frank behaalt dit schooljaar een gemiddelde van 87. Dat is ver boven het landelijk gemiddelde en zeker een knappe prestatie van de kinderen, maar tegelijkertijd ook van het team van de school; we doen er alles aan om kinderen zich te laten ontwikkelen. Al onze leerlingen hebben recht op goed onderwijs. Het is nu het derde jaar op rij dat obs Anne Frank op de eindtoets laat zien dat we een bovengemiddelde school zijn en daar zijn we trots op!
Om dat vieren hebben de kinderen voor de vakantie een lekker taartje met elkaar op.